Over ons...

In 2014 startte leritas dat zich toen nog vooral richtte op het ontwikkelen van lesmaterialen in opdracht van uitgeverijen. In de afgelopen jaren was leritas druk met het ontwikkelen van de theorie invloed en acceptatie. Daarnaast is er door leritas meegewerkt aan methodes van Noordhoff zoals ‘Taal op Maat’ en ‘Nieuw Nederlands 5e & 6e editie’. Ook zijn we als adviseur en auteur betrokken bij de Nederlandse invulling van de evidence based methode Positive Action welke door Yorneo naar Nederland is gehaald. Op dit moment ligt de nadruk op trainingen waarbij we een aantal trainingen hebben ontwikkeld om de onderwijspraktijk mee te verbeteren. Dit gebeurt doorgaans door problemen uit de praktijk met twee handen aan te pakken en alles zo goed mogelijk aan de voordeur proberen te regelen. Het resultaat? Trainingen met directe raakvlakken met de praktijk en handvatten voor diezelfde praktijk om meteen mee aan de slag te gaan. Als leerkrachten ervaren we dezelfde problemen als onze klanten en die lossen we graag samen op.

 

Leritas richt zich daarom met alle activiteiten op ontwikkeling. Ontwikkeling in de brede zin van het woord. Persoonlijke ontwikkeling waarbij er aandacht is voor de sociale, emotionele, fysieke, intellectuele en creatieve ik in de vorm van coaching, workshops of trainingen. Maar ook ontwikkeling waarbij nieuwe projecten binnen de school of bso centraal staan. Hiervoor organiseren, ontwerpen wij complete educatieve projecten voor scholen, bso´s en het bedrijfsleven. Van schets tot compleet product!

 

Doordat al onze trainers zich regelmatig bijscholen, zorgen wij voor een up-to-date kennisniveau. En door allemaal met één been stevig in het onderwijs te blijven staan, kunnen wij inspelen op de vragen van vandaag de dag. Daarnaast begrijpen wij als geen ander hoe het is te werken in het onderwijs en dat maakt ons een goede gesprekspartner aan de onderwijstafel.